Badeværelse klemme Badeværelse glasdørklemme Rustfrit stål badeværelse hængsel Dobbelt åben badeværelse dørklemme2

Slip tid: 2020-05-30 12:06:23  Hits: 13


By

En veldesignet bruser kan sikre, at den mængde vand, der tildeles hver dyse, stort set er den samme, så du skal se vandet, når du vælger en bruser.Den vandbesparende funktion er det centrale punkt, der skal tages i betragtning ved indkøb af et bad.Nogle brusere anvender en stålkugle-spool og er udstyret med en varmvandsstyreenhed til at justere tilførslen af varmt vand til blandingstanken, så varmt vand kan flyde ud hurtigt og nøjagtigt.Denne type designbad er mere rimelig end almindelig brusekabine 50% vandbesparelse.

1.Hvis vandet i toppen af sprøjtehullet er klart lille eller slet ikke, betyder det, at bruserens interne udformning er meget generel.Selv om der er flere måder at producere vand på, som f.eks. lasing og sprøjtning, kan brugeren ikke få fat i den tilsvarende behagelige oplevelse.

2.Se på sprøjtehovedet: Vær opmærksom på, om bruseren er let at rengøre.tilstopning af bruserens afløb skyldes ofte ophobning af urenheder i skærmdækket.Hvis bruseren bruges i lang tid, vil der uundgåeligt opstå bundfald.Hvis det ikke kan renses, kan nogle sprøjtehuller blokeres.

For at undgå tilstopning af vandafløbet på grund af dårlig vandkvalitet trækker højtalere ofte ud til let rengøring, eller dysen er lavet af silikonemateriale, og den skala, der er anbragt på dysen, kan fjernes med en klud eller en hånd under rengøring.Nogle brusere er også udstyret med funktionen af automatisk fjernelse af skalaen, så du kan stille et spørgsmål mere, når du køber brusere.

3.Se på belægningen og pletten: Generelt set, jo lysere og finere bruserens overflade, jo bedre er belægningsprocessen.En god ventilkerne er lavet af keramik med ekstremt høj hårdhed, som er glat og modstandsdygtig over for slid, og forhindrer kørsel og drypning.Når du køber, skal du selv dreje knappen.Hvis følelsen er dårlig, er dette bad bedst ikke at købe.

Fire.Tilbehør til bruseren vil påvirke komforten ved deres anvendelse og skal også være særligt opmærksomme.F.eks. om vandrøret og løftestangen er fleksible, hvad med bruseslangen og stålledningen, om der er en snobbet-resistent kugle ved bruseforbindelsen, og om der er en rotationsregulator på løftestangen.Toilet skål

Køb toiletter bør omfatte følgende punkter:

1.Afprøvningsmetode: uanset om det er nederste række eller bageste række.

2.Bestemme afløbsvæggen (grubeafstand).

3.Ved valg af toilet skal man se, om toiletruden er ensartet, om der er farveforskel og tydelig deformation, hvor gloss og om overfladedefekter kan kontrolleres nøje.Den velglaserede toiletkumme er glat, delikat og fri for fejl.Den kan stadig være lige så glat som ny efter gentagen vask.Hvis kvaliteten af glasuren ikke er god, er det let at få snavs til at hænge på toiletvæggene, hvilket er uhygiejnisk.

Fire.Bestem vandforbruget.Et toilet til vandbesparelse med en flush på højst seks liter ad gangen er et toilet til vandbesparelse.Den generelle toilets kapacitet til opbevaring af vand kan justeres, og vandforbruget kan justeres efter familiens karakteristika.

5.Toilettet er delt i to dele.Toiletter er generelt små i størrelse og egner sig til badeværelser med små rum.Toilettet med et stykke har glatte linjer og ny design, og der er flere stilarter at vælge imellem.Hvis du vil være smuk, kan du vælge et smart toilet.Under forudsætning af kvalitetssikring er den økonomisk og sund.

6.Se på de interne kloakforbindelser.Hvis forseglingens kvalitet og indholdsforbindelsen er dårlig, er toilettet tilbøjelig til tilstopning og vandlækage.Pakningen skal være af gummi eller skumplast med høj elasticitet og god forsegling.brusekabine

Sammenlignet med køb af et enkelt bruserum skal indkøb af det samlede bruserum være opmærksom på følgende links:

1.Det overordnede tekniske indhold i bruserummet er relativt højt, det er bedst at vælge et mærke, der har kvalitet og garanti efter salg.

2.Don TÜLL35;39, vær grådig, lige nok.Da det gennemsnitlige familietoilet har et begrænset område, vil et overdimensioneret bruserum tage for meget plads, hvilket giver en følelse af depression.

3.Overvej at åbne døren.Metoderne til åbning af døre opdeles generelt i åbning udadtil, horisontal åbning (venstre- og højreglidende) og intern åbning.Når døren åbnes udenfor, har den normalt en stor plads.Det er nødvendigt at overveje, om det faktiske område er tilstrækkeligt.

Fire.Overvej, om højden af det samlede bruserum og toilethøjden er passende.Højden af det samlede bruserum er generelt ca. 2.1-meter, og den skal øges med ca. ti cm under installationen, så den faktiske højde af badeværelset er højere end 2.2-meter, ellers kan den ikke installeres.

5.Den øverste bund kan anvendes til surfing og badning, men hvis der er ældre og børn hjemme, bør man så vidt muligt vælge den lave tank, ellers er det ubelejligt at gå ind og ud.

6.Det anbefales at finde en almindelig producent til at købe bruserummet for at sikre familiens kvalitet og sikkerhed.

 


Tidligere: Diskuter med dig, hvordan du væl...

Næste: Detaljeret monteringsmetode for f...